Home   |  Contact
  Purseket Inc The Original Purse Organizer
Follow Purseket Purse Organizers on Facebook Follow Purseket Purse Organizers on Twitter
About Purseket Purseket Store View Cart Customer Service
    Zoeken:        
   Winkelwagen is leeg!
    
Coupons, Discounts and More when you sign up for the Purseket Newsletter
 Go
Coupons, Discounts and More when you sign up for the Purseket Newsletter

Alphense mag als enige Nederlander Purseket® verkopen


ALPHEN AAN DEN RIJN - Ze zag de Purseket® voor het eerst in een talkshow van Oprah Winfrey en dacht ’die moet ik hebben’. Toen wist Marijke Bode niet dat ze het product later zelf zou gaan verkopen.

Ze bestelde een Purseket® en is sindsdien écht verkocht. Met de Purseket® raak je nooit meer iets kwijt in je tas, is het idee achter het typische vrouwenproduct. Het heeft allerlei vakjes, waar je al je spullen in kunt opbergen. Wil je vervolgens met een andere tas op pad, dan hevel je met de Purseket eenvoudig alle spullen in één keer over.

"Die móet ik hebben!"
"Ik heb eerst in Nederland rondgekeken, maar kon het nergens vinden. Toen heb ik er drie laten overkomen uit Amerika. Als ik er met andere vrouwen over sprak, waren ze direct enthousiast. Ik bleef bestellingen plaatsen.’’

Official Dealer
Na contact met de eigenaresse in Amerika is besloten dat Marijke in Nederland ’dealer’ wordt van Purseket® . Als enige in Nederland mag zij nu de tasinhoud verkopen. De bestellingen kunnen worden gedaan via de Nederlandse webshop www.purseket.nl.

"Ik krijg zoveel leuke reacties van de gebruikers. Vrouwen zeggen allemaal dat ze dit eerder hadden moeten hebben. Ik ken eigenlijk geen mannen met een Purseket. Terwijl het natuurlijk ook prima in een sporttas past."

Verschillende maten en prints
De Purseket® is er in verschillende maten (voor een handtas of een shopper) en met verschillende prints. de kleinste heeft vier vakjes en een haakje waar je een sleutelbos aan kunt hangen, zodat ze niet naar de bodem zakken.

"Het gaat mij niet om geld verdienen. Ik geef geld aan een organisatie die microkredieten geeft aan mensen in ontwikkelingslanden (www.kiva.org/lender/marijkebode). Zodat die mensen toch een bedrijfje kunnen beginnen. Een deel van de opbrengst steek ik in de leningen'.

Purseket.com - Home of the ORIGINAL Purse Organizer

 


     

   

 

Loading...