Home   |  Contact
  Purseket Inc The Original Purse Organizer
Follow Purseket Purse Organizers on Facebook Follow Purseket Purse Organizers on Twitter
About Purseket Purseket Store View Cart Customer Service
    Zoeken:        
   Winkelwagen is leeg!
    
Coupons, Discounts and More when you sign up for the Purseket Newsletter
 Go
Coupons, Discounts and More when you sign up for the Purseket Newsletter

Interview met Nancy Jane Carson

uitvinder van de Purseket® (kort voor Purse Pocket), de ultieme tas organizer


Net als de meeste vrouwen, was NJ Carson, moe van het graven in haar tas. "In het zwarte gat van mijn tas - ongeacht wat voor soort tas - diep, ondiep, dun, dik, zacht, hard, goedkoop, duur, binnenvakken of niet, het was altijd een crime om iets te vinden. Telefoon, sleutels? Klinkt bekend toch?"

Simpel en eenvoudig
"Ik ging achter mijn naaimachine zitten en bedacht het eerste prototype van oranje linnen coupons. Zoals alle beste ideeën is Purseket® heel eenvoudig: een flexible en verplaatsbare set zakken die overgezet kan worden van de een in de ander handtas".
 
Dig In Your Garden, Not In Your Purse! ™
NJ woont momenteel in Rye, New York, maar komt oorspronkelijk uit New Orleans, waar ze voor het eerst leerde naaien om de tijd te verdrijven. "In het diepe Zuiden we hadden lange, warme dagen zonder televisie of airconditioning, we moesten creatief zijn om de tijd te verdrijven. Ik heb toen geleerd om te naaien en kleding te maken voor mijn poppen".

"Later heb ik tennisjurken ontworpen en ik was eigenaar van een bedrijf in bekleding schilderen. Totdat ik zeer allergisch werd voor verf kwam ik op een keerpunt toen ik kinderen kreeg. Je krijgt geen tweede kans om je kinderen op te voeden. Ik kon wel elk moment een ander bedrijf beginnen". Die tijd kwam in 2001 toen Nancy Jane Purseket® lanceerde.

Geweldig! It's Amazing!
Vanuit haar huis in Rye, New York, heeft Nancy Jane (vaak Dr. Ruth genoemd van de handtassen) de Purseket® bedacht: de ultieme oplossing voor het dagelijks probleem van vrouwen om de handtas te organiseren. "Ik was echt moe van het voortdurend graven in mijn tas. De eerste tas organizer maakte ik voor mezelf. Eerst gebruikte ik ze voor een aantal jaren zelf en maakte ze als geschenk voor vrienden. Ze vonden het geweldig en gaven mij aanmoediging om er meerdere te maken".

Elegante en chique oplossing
Sinds 2001 is Purseket® uitgegroeid van een klein home-based business in Rye, New York tot een marktleider in de tassen organisatie. Purseket is een elegante en chique oplossing voor vrouwen over de hele wereld voor het organiseren van hun handtas.

Nu is Purseket® - The Original Purse Organizerwereldwijd beschikbaar in een breed scala aan patronen en maten om de elke handtas te organiseren en te verfraaien.
Purseket.com - Home of the ORIGINAL Purse Organizer

 


     

   

 

Loading...